Teambuilden

Teambuilden kan op veel verschillende manieren. Het internet staat er vol van. Echter zijn dit activiteiten als 1 uit zo vele teambuildingsdagen. Natuurlijk, het is leuk en gezellig, maar hebben jullie hier wat aan?

Geeft het een blijvend resultaat?  Wanneer je hier ‘NEE’ op antwoorden moet, dan heb ik wellicht een antwoord, op maat.

ELKAAR (OPNIEUW) LEREN KENNEN

4TEAMSPIRIT biedt je een ander soort teambuilden. Teambuilden waarbij je aan het eind van deze dag elkaar echt hebt leren ontdekken, elkaars kwaliteiten en elkaar persoonlijkheid. Waar mee je meer respect krijgt voor de ander en deze ook meer zult  waarderen. Na deze training snap je waarom men op een bepaalde manier communiceert, en… hoe je hier invloed op kan hebben. Dus een teambuildingsdag  waarbij je echt kan zeggen, hier kan ik wat mee in mijn dagelijkse praktijk, ik heb een beter beeld van de persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen van mijn collega’s

De trainingen van 4TEAMSPIRIT kenmerken zich door edutainment, plezier, kennis, gevoel en structuur, waarbij de behoefte van team en management nadrukkelijk aan de orde komt.

Voor meer informatie, bekijk de pagina’s voor medewerkers of leidinggevenden. Je kan natuurlijk ook onmiddellijk een afspraak maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *