4 Overheid

Het maakt niet uit op in welke overheidsinstantie u werkt, organisatorische veranderingen zijn onvermijdelijk, en met verandering komt onrust, onzekerheid en kan de teamcohesie en productiviteit worden beïnvloed.

Dus als:

• je op zoek bent naar opleidingen die de communicatievaardigheden van je medewerkers zal verbeteren;

• de verandering van invloed zijn op het moraal en je een workshop nodig hebt die een boost geeft aan het teambelang, productiviteit laat verhogen of

• wanneer u nieuwe medewerkers wilt toevoegen aan het reeds bestaande team/werkgroep en je de onderlinge verstandshouding wilt stimuleren kan True Colors helpen.

Een True Colors workshop kan de cultuur in uw organisatie verbeteren door alle medewerkers op ieder niveau te trainen, hun grootste troeven te herkennen en een meer samenhangende omgeving te creëren, ongeacht welke verandering ook zal plaatsvinden

True Colors wordt al zesentwintig jaar, met succes, gebruikt in overheidsinstanties in de USA en reeds enkele jaren in Nederland. Het True Colorsprogramma bevordert positieve, gezonde, productieve & persoonlijke ontwikkeling die de motivatie, communicatie-, leiderschap-, en conflictoplossings-vaardigheden verbetert zowel op het werk als thuis.

Bekijk de Workshops pagina voor alle mogelijkheden én mail me.

Ik zal snel contact met je opnemen.

Organisatorsche zaken

WAT DOET U

 Als u deze workshop wilt organiseren, zijn er een aantal zaken die door u geregeld moeten worden.
• Zorg voor een zaal die groot genoeg is. Deelnemers moeten zich vrij kunnen bewegen.
• 1 Ronde en rechthoekige tafels hebben de voorkeur(deelnemers worden in verschillende kleurgroepen bij elkaar gezet.)

• Vier Flipovers, beamer & projectiescherm
• Snacks en drankjes voor de deelnemers
 
WAT DOE IK

Ik bied u een grondige analyse van uw trainings-behoeften Pas de training aan naar uw specifieke behoeften. Ik beloof dat uw medewerkers deze training positief zullen ervaren en onmiddellijk in staat zijn het geleerde in de praktijk te kunnen brengen.

Alle workshops zijn 'done4you'-evenementen. Dat betekent dat als we het eens zijn over datum & tijd, ik alle overige materialen meeneem om de workshop succesvol te laten verlopen. Ik neem zelfs een beamer en projectiescherm mee wanneer u hier niet over beschikt.

Alle deelnemers ontvangen:
• Een True Colors werkboekje
• 12 maanden ondersteuning

WAT KAN IK REGELEN
Als u deze workshop liever buitenshuis georganiseerd wilt hebben, als u de catering wilt uitbesteden kan ik dit voor u organiseren.

Laat het weten