Over Hans

4Teamspirit is toch in eerste instantie Hans Derksen. Waarom schrijven in de derde persoon enkelvoud, als je in eerste instantie toch met mij te maken krijgt, zodoende stel ik mijzelf voor

“Ik ben van mening dat iedereen, dus ook ieder team uniek is. Mijn passie is om te inspireren en energie te geven, door te ontdekken, te begrijpen en te leven in de volledigheid van wie ik werkelijk ben.”

Hele grote woorden, maar wie ben ik dan precies.

Man, 41 jaar oud, gelukkig getrouwd, twee kinderen. Werk reeds vele jaren in het onderwijs, en heb sinds 2008 dit eigen bedrijf, wat voorheen Hans Derksen Training en Coaching heette.

Ik ben enthousiast, spontaan, zorgzaam en bevlogen. Ik heb mij  toegelegd op het begeleiden van teams en teamleden, jong en oud, die het beste uit zichzelf en het team willen halen. Dit doet ik ondermeer vanuit 4teamspirit en als docent op een school. Ik ben  in Nederland de enige facilitator van het communicatie-instrument True Colors. Daarnaast ben ik Master Practitioner of NLP.

"Ik ben een trainer , bedrijfseconoom, commercieel econoom en NLPer (master-practitioner). Mijn kracht is hierdoor dat ik als trainer en coach harde en zachte kanten goed samen kan laten komen."

Deze kwaliteiten maken dat ik de menselijke maat niet uit het oog verlies en tegelijkertijd ook de organisatorische/zakelijk kant kan laten zien als trainer.

Meer weten? raadpleeg doorvoor mijn Linkedin-pagina. Een mail via het contactformulier van natuurlijk ook.

Hoor graag van u.

Hans