4 Onderwijsorganisaties

Goede leraren hebben een passie voor hun vak, zijn drukbezette mensen die hun eigen persoonlijkheid en communicatiestijlen met zich meebrengen.
Net als in andere werkomgevingen kan enthousiasme en productiviteit negatief worden beïnvloed wanneer er conflicten ontstaan, door slechte communicatieve vaardigheden, of het gebrek aan waardering voor diversiteit.

Dus wanneer je:
• op zoek bent naar trainingen/workshops voor je onderwijzend en administratief personeel (tijdens Personal Devellopment dagen);
• mogelijkheden zou willen hebben om je onderwijsgevend en administratief personeel te ondersteunen met hun onderlinge interpersoonlijke relaties of
• het opvalt dat de verschillende onderlinge communicatiestijlen van invloed zijn op de werkomgeving, kan een True Colors workshop helpen.
True Colors wordt al zesentwintig jaar, met succes,  binnen het Amerikaanse onderwijsmodel, en sinds enkele jaren in Nederlandse onderwijs gebruikt om meer eigenwaarde te creëren, studieprestaties te bevorderen en betere persoonlijke relaties op school en thuis te verbeteren.
Bekijk de Workshops pagina voor alle mogelijkheden én mail me. Ik zal snel contact met je opnemen.

Organisatorische zaken

WAT DOET U

 Als u deze workshop wilt organiseren, zijn er een aantal zaken die door u geregeld moeten worden.
• Zorg voor een zaal die groot genoeg is. Deelnemers moeten zich vrij kunnen bewegen.
• 1 Ronde en rechthoekige tafels hebben de voorkeur(deelnemers worden in verschillende kleurgroepen bij elkaar gezet.)

• Vier Flipovers, beamer & projectiescherm
• Snacks en drankjes voor de deelnemers
 
WAT DOE IK

Ik bied u een grondige analyse van uw trainings-behoeften Pas de training aan naar uw specifieke behoeften. Ik beloof dat uw medewerkers deze training positief zullen ervaren en onmiddellijk in staat zijn het geleerde in de praktijk te kunnen brengen.

Alle workshops zijn 'done4you'-evenementen. Dat betekent dat als we het eens zijn over datum & tijd, ik alle overige materialen meeneem om de workshop succesvol te laten verlopen. Ik neem zelfs een beamer en projectiescherm mee wanneer u hier niet over beschikt.

Alle deelnemers ontvangen:
• Een True Colors werkboekje
• 12 maanden ondersteuning

WAT KAN IK REGELEN
Als u deze workshop liever buitenshuis georganiseerd wilt hebben, als u de catering wilt uitbesteden kan ik dit voor u organiseren.

Laat het weten.