4 Non-profitorganisaties

Mensen stoppen niet met hun werk, ze stoppen met hun bazen en / of de mensen met wie ze werken. Onderzoek toont aan dat 60 tot 80% van alle problemen in organisaties voort komt uit spanningen tussen medewerkers. Non-profit organisaties zijn hierin niet anders dan de ondernemingen die gericht zijn op winst. De kosten hiervan zijn buitengewoon hoog. Er is, geredeneerd vanuit de nieuwe economie, enorme waardevermindering op financieel en sociaal gebied.

Financieel: meer kosten, minder winst.

Sociaal: Personeel wat niet meer prettig samenwerkt, mensen die thuis komen te zitten vanwege stress, burnout ed.

Ernst & Young meldt dat de kosten van het verlies en vervanging van een werknemer 150% bedraagt op het jaarsalaris van een vertrekkende werknemer. Ook die kosten die je maakt om een nieuwe medewerker op te leiden tot het gewenste opleidingsniveau (trainingen, begeleiding) worden hierin meegenomen.

Dus als je:

• een gezonde werkomgeving wenst te behouden

• personeel de hulp wilt bieden hun interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen of te verbeteren

• Productiviteit wilt stimuleren en communicatie tussen vrijwilligers en werknemers wil verbeteren

• Nieuwe medewerkers/vrijwilligers wilt helpen te bouwen aan een goede verstandhouding met een bestaand team, zal een True Colors Workshop dit alles én meer doen.

Een True Colors workshop kan de cultuur in uw organisatie verbeteren door alle medewerkers op ieder niveau te trainen, van leidinggevenden en managers tot frontoffice personeel & vrijwilligers. Door ieders grootste kwaliteiten te laten zien en te herkennen creëer je een samenhangende geheel wat ten goede komt aan jullie organisatie.

True Colors wordt al zesentwintig jaar, met succes, gebruikt in de non-profitsector in de USA en reeds enkele jaren in Nederland. Het True Colorsprogramma bevordert positieve, gezonde, productieve & persoonlijke ontwikkeling die de motivatie, communicatie-, leiderschap-, en conflictoplossings-vaardigheden verbetert zowel op het werk als thuis.

Bekijk de Workshops pagina voor alle mogelijkheden én mail me.

Ik zal snel contact met je opnemen

Organisatorische zaken

WAT DOET U

 Als u deze workshop wilt organiseren, zijn er een aantal zaken die door u geregeld moeten worden.
• Zorg voor een zaal die groot genoeg is. Deelnemers moeten zich vrij kunnen bewegen.
• 1 Ronde en rechthoekige tafels hebben de voorkeur(deelnemers worden in verschillende kleurgroepen bij elkaar gezet.)

• Vier Flipovers, beamer & projectiescherm
• Snacks en drankjes voor de deelnemers
 
WAT DOE IK

Ik bied u een grondige analyse van uw trainings-behoeften Pas de training aan naar uw specifieke behoeften. Ik beloof dat uw medewerkers deze training positief zullen ervaren en onmiddellijk in staat zijn het geleerde in de praktijk te kunnen brengen.

Alle workshops zijn 'done4you'-evenementen. Dat betekent dat als we het eens zijn over datum & tijd, ik alle overige materialen meeneem om de workshop succesvol te laten verlopen. Ik neem zelfs een beamer en projectiescherm mee wanneer u hier niet over beschikt.

Alle deelnemers ontvangen:
• Een True Colors werkboekje
• 12 maanden ondersteuning

WAT KAN IK REGELEN
Als u deze workshop liever buitenshuis georganiseerd wilt hebben, als u de catering wilt uitbesteden kan ik dit voor u organiseren.

Laat het weten.