"Mijn collega staat altijd te praten met anderen, hij houdt mensen van het werk, gaat zelf niet aan het werk, heel irritant. En als hij dan iets van mij nodig heeft, het wel komen vragen of ik hem hierin kan helpen. Het lijkt wel of hij iedereen voor zich kan laten lopen, en zelf.... zelf staat hij dan weer gezellig met anderen te praten, alsof hij tijd genoeg heeft."

Ik weet niet of het waar is wat gedacht wordt, maar in iedergeval lijkt het dat de collega, waarover wordt gesproken, goed in je vel zit. Dat moet voor degene die klaagt nog maar blijken.

Wanneer je je ergert aan  anderen is dat een signaal, een signaal waar je wellicht wat aan kan hebben mbt je persoonlijke ontwikkeling.  Coaching kan dan bijzonder effectief zijn.

Michiel Guelen

Zelf liep ik tegen een paar zaken aan waardoor ik even niet lekker in mijn vel zat en mijn dagelijkse functioneren op een laag pitje stond. Samen met Hans dit besproken en hij heeft dit goed opgepakt en verwoord in een persoonlijk aanpak met o .a. True Colors.
Door zijn professionele aanpak en zijn prettige manier van handelen heeft hij mij de de juiste inzichten gegeven waardoor ik weer krachtig in het leven sta.
Een aanrader voor iedereen !!

Bij individuele coaching gaan we in op je hulpvraag. Na een analyse maken we samen een plan om te komen tot doelgericht resultaat. Ik maak o.a. gebruik van  Nlp, Timeline, Eft, True Colors.

Coaching kan persoonlijk van aard zijn, echter vaak ontstaat de hulpvraag vanuit een situatie in je omgeving, dat kan van een prive situatie zijn of hobby, en natuurlijk ook je werk.

.