4 Business

cropped-groen1.jpg

Mensen stoppen niet met hun werk, ze stoppen met hun bazen en / of de mensen met wie ze werken. Onderzoek toont aan dat 60 tot 80% van alle problemen in organisaties voort komt uit spanningen tussen medewerkers. De kosten hiervan zijn buitengewoon hoog. Er is, geredeneerd vanuit de nieuwe economie, enorme waardevermindering op financieel en sociaal gebied.

Financieel: meer kosten, minder winst. Sociaal: Personeel wat niet meer prettig samenwerkt, mensen die thuis komen te zitten vanwege stress, burnout ed.

Ernst & Young meldt dat de kosten van het verlies en vervanging van een werknemer 150% bedraagt op basis van het jaarinkomen van een vertrekkende werknemer. Ook de kosten die je maakt om een nieuwe medewerker op te leiden tot het gewenste opleidingsniveau (trainingen, begeleiding) worden hierin meegenomen.

Dus als je:

• een gezonde werkomgeving wenst te behouden

• de productiviteit wilt stimuleren en de communicatie tussen werknemers wilt verbeteren.

• medewerkers ondersteuning wilt bieden inzake teambuilding ; of

• nieuwe medewerkers wilt helpen te bouwen aan een goede verstandhouding met een bestaand team, zal een True Colors Workshop dit alles én meer doen.

True Colors wordt al zesentwintig jaar, met succes, gebruikt in het bedrijfsleven. Een teambuildingstraining bevordert positieve, gezonde, productieve & persoonlijke ontwikkeling die de motivatie, communicatie-, leiderschap-, en conflictoplossings-vaardigheden verbetert zowel op het werk als thuis. Bekijk de Workshops pagina voor alle mogelijkheden én mail me. Ik zal snel contact met je opnemen.

Organisatorische zaken

WAT DOET U

 Als u deze workshop wilt organiseren, zijn er een aantal zaken die door u geregeld moeten worden.
• Zorg voor een zaal die groot genoeg is. Deelnemers moeten zich vrij kunnen bewegen.
• 1 Ronde en rechthoekige tafels hebben de voorkeur(deelnemers worden in verschillende kleurgroepen bij elkaar gezet.)

• Vier Flipovers, beamer & projectiescherm
• Snacks en drankjes voor de deelnemers
  
WAT DOE IK

Ik bied u een grondige analyse van uw trainings-behoeften Pas de training aan naar uw specifieke behoeften. Ik beloof dat uw medewerkers deze training positief zullen ervaren en onmiddellijk in staat zijn het geleerde in de praktijk te kunnen brengen.

Alle workshops zijn 'done4you'-evenementen. Dat betekent dat als we het eens zijn over datum & tijd, ik alle overige materialen meeneem om de workshop succesvol te laten verlopen. Ik neem zelfs een beamer en projectiescherm mee wanneer u hier niet over beschikt.

Alle deelnemers ontvangen:
• Een True Colors werkboekje
• 12 maanden ondersteuning

WAT KAN IK REGELEN
Als u deze workshop liever buitenshuis georganiseerd wilt hebben, als u de catering wilt uitbesteden kan ik dit voor u organiseren.

Laat het weten.